[shareaholic app="share_buttons" id="19392731"]

Opiniones gimnasio Trevol Lleida (Opinions gimnàs Trevol Lleida)

¿Estás apuntado al gimnasio Trevol Lleida?. En cuerpogimnasio.com queremos conocer tu opinión sobre el gimnasio Trevol Lleida.

Tu experiencia puede servir a otros usuarios para tomar la decisión de apuntarse a Trevol Lleida.

 • ¿Crees que Trevol Lleida tiene un horario que se adapta a tus necesidades?
 • ¿Las instalaciones están a la altura de lo que esperabas?
 • ¿Los monitores te motivan para mejorar?
 • ¿Qué te parece la piscina?

¡Tu opinión sobre el gimnasio Trevol Lleida nos interesa mucho!

Etiquetas: trevol lleida, trevol lleida preus, precio gimnasio trevol lleida, preus gimnas trevol lleida, gimnas trevol, preu trevol lleida


55 comentarios en Opiniones gimnasio Trevol Lleida (Opinions gimnàs Trevol Lleida)

 1. Hola,

  Doncs m’esperava més. Abans estava a l’ekke i pensava q seria semblant…però no. De moment aguantaré un temps a vere.

  DW!!!

 2. Per mi es collonut perquè traballo al polígon i en dos minuts ja estic entrenant.

  Les paes estan bonissimes!!!

 3. La piscina lo mejor, pero el acuagym me esta dejando mueeeerrttaaa!!!!

 4. A mi me va genial porqué vivo en Pardiñas. Ya era hora de que abriesen algo barato y con todos servicios en el barrio…

 5. Ja vureu quan se foti ple de xusma lo bé que hi estareu…jo no cambio l’Ekke per res.

 6. Parece que hay un poco de disparidad de opiniones….

  @Sweet: nos alegramos que el acuagym te guste. puedes ver los beneficions de este deporte en este enlace:
  https://www.cuerpogimnasio.com/beneficios-del-acuaerobic-aquaerobic/

  @Moni y @Marc: Nos alegramos que esté a la altura de vuestras espectativas, sean las que sean…

  @Bebe: Dale un poco de tiempo, seguro que toman buena nota en Trevol de tu opinión.

  @Ilerdense: Ekke es un gran gimnasio. (De hecho estube apuntado cuando vivía en la ciudad), pero tu comentario es un poco desafortunado.

  A todos os agradecemos que participéis. Vuestras opiniones, todas, son bienvenidas a la web. En cuerpo de gimnasio siempre tendréis el hilo abierto para decir lo que pensáis.

  Saludos,

  Mauro.

 7. Gracies Trevol,
  per obrir un gimnàs on la relació preu qualitat és molt alta. Jo hi vaig gairebé cada dia des que van obrir el 13 de maig i he de dir que l’ambient i el tracte rebut per part dels professionals es molt correcte, les activitats programades són molt dignes i veig que cada dia es fa un esforç per oferir mes serveis als usuaris.
  Em sembla molt poc afortunat el comentari de Ilerdense per dos motius; primer perquè no emet una opinió sino que fa una valoració totalment basada en la seva imaginació i la segona, que es pitjor, el refum classista i estigmatitzador del seu missatge.
  Salut a tothom

 8. Hola,

  Doncs jo estic super descontenta amb alguna classe dirigida a la que he anat. Concretament parlo de la classe de Body pump i el que he trobat és que el monitor feia la classe únicament per ell, com si fes un entrenament.

  He trobat a faltar que corregis als alumnes que feien l’exercici incorrectament, que ens orientes sobre el pes a escollir…Crec que no és gens professional donar una classe dirigida i no prestar gens d’atenció als alumnes. Semblava un «musculitos» que anava a entrenar i lluir-se.

  Només he assistit 3 vegades a aquesta classe i no penso anar-hi més. Des d’aquí vull dirigir-me a qui sigui responsable de personal i dir-li que prestin atenció a com es donen les classes perquè l’èxit d’un gimnàs ve, en gran part, dels monitors.

 9. Joan K, per la forma q escrius penso q ets un treballador del Trèvol. La teua opinió fa una mica la pinta d’estar «dirigida»…Te pillé!! jajajaja

 10. Senyor Ilerdense,
  Em penso que ets massa llest, ja que la teva imaginació t’ha trait un cop mes, ni he treballat, ni treballo ni treballaré al trevol (ja no tinc edat per a fer de monitor). Però que t’he de dir a tu que ho saps tot!
  Apa noi, segueix imaginant

 11. Doncs no és el EKKE, però preu calitat està prou bé. Ah!! També hi ha xusma a l’EKKE.

 12. Ara al setembre hem vull apuntar al gimnàs Trèvol, però hem van comentar que hi havia llista d’espera, és veritat? tindre cap problema per apuntar-me i començar al Setembre?

  Per cert, necessiteu algun monitor per treballar al gimnàs?

  Moltes gràcies! 😉

 13. He descubierto gracias a esta pagina que no solo se pueden tomar suplementos, ahora bien, siendo Total Recovery el mejor suplemento, y yo tomandolo, me veo capaz de provocar oleadas de fuerza por todo el gimnasio Trevol. Todos los monitores de Trevol són como mínimo de 19″ y tienen peanas de primera calidad, pero con las oleadas de fuerza no voy a dejar pasto ninguno.

 14. @Nekane

  Nos consta que alguna persona que estaba en lista de espera todavía no ha recibido llamada, no obstante desconocemos si actualmente sigue habiendo. Sobre tu petición de trabajo debo comunicarte que nosotros no pertenecemos al gimnasio Trevol, por lo desconocemos si precisan de monitor. Nuestra recmendación es que visites las instalciones y preguntes directamente en recepción.

  @Chuck.

  Tus comentarios son siempre divertidos…

 15. hola!!!
  doncs la meva parella va al gimnàs i n’està força content.
  l’unica cosa que explica que no li agrada es que les instal·lacions s’han quedat petites tan sols començar…en funció de les franjes horàries que hi vajis, doncs es veu que no hi han màquines lliures, que les classes de seguida tenen overbooking, i que resulta una mica complicat dutxar-se xl volum de gent. Tot i aixi, es un avantatge que els diumenges al mati estigui obert, i que tanquin tan tard…
  al noi que es vol apuntar al setembre… hosento però jo estic en llista d’espera des d’abans que obrin, i encara no m’han trucat…. sé que la llista vacorrent, però…una mica complicatde moment.

  Si que es veritat que no és un Ekke, però es que tampoc es paga el mateix. ( no demanis duros a 4 pesetes!!!)
  crec que xulapes n’hi ha a tot arreu, a tots els gimnàs, però ja va bé….que serien de les nostres rialles quan després ens fem un tip de riure a costa seva???…jejejeje… seria molt aborrit..

  Salut a tothom!!!!

 16. Hola!!!
  Aquest comentari va dirigit al o als responsables d’aquest gimnàs.
  Soc una asidua d’aquest gimnàs desde el primer dia que van obrir, con que el meu cos no esta acostumat a fer massa exercici he començat per lo que diuen es mes fluixet, que es el Pilates. Pues be, he començat a poc a poc, però estic totalment enganxada a aquestes classes, pues vec que aporten un gran benefici al meu cos. Aquest dies m’han donat el nou horari d’hivern i he vist que potser alguna classe de Pilates s l’han «menjat» , per exemple el dilluns hi ha dos classes de Body Balance quasi be juntes amb 2 hores de diferencia, la meva pregunta es: podria ser una d’aquestes 2 clases Pilates? per que crec que d’aquesta manera es descongestionaria una mica la classe de les 21 hores, es una opinio. Y el divendres hi ha una classe a les 14 hores, no hi podria haver una a les 16’30 o 17 hores? Be, i res més a dir només que gràcies a tots els monitors per tenir paciencia amb nosaltres i sobretot per qui es la millor en el tema Pilates que es la María, sense desmereixe als demés.
  Salutacions!!

 17. ola me pudes me enviar el valor de la natacio para niños de 19 a 36 meses pq el papel q me ha dado me diz 115 queiro saber se esse valor e los 3 dias de la semana e durante quanto tempo muichas gracias.

 18. HOLA.

  QUISIERA SABER SI AUN SIGUEN LLAMANDO A LOS QUE ESTAN EN LA LISTA PARA ENTRAR AL TREVOL, YO ESTOY INSCRITA DESDE EL MES DE MAYO Y AUN ESPERO PORQUE VOY A OTRO GIMNASIO,PERO ESTE ME QUEDA MUY PROXIMO A MI VIVIENDA.
  GRACIAS.

 19. Hola,

  actualment visc a bcn però al novembre em trasllado a lleida. Em podria dir algú el preu de quota mensual que s’ha de pagar al Trèvol? Estic molt enganxat a Pilates, com treballo tot el dia assegut em va genial, i en arribar a Lleida m’agradaria continuar. Mentre estic en la llista d’espera, algú em podria recomanar algun lloc per a fer pilates + nedar?

  Gràcies.

 20. Per en Josep: la quota del Trevol son 39,36 euros mensuals, la del EKKE, crec que són més de 70 euros. Jo de tú em ficaria ja a la llista de espera, que encara n’hi ha, jo em vaig apuntar al maig i no he començat fins a l’octubre. Abans anava al EKKE, no es el mateix pero jo estic força contenta amb el TREVOL, les clases del migdia que és l’horari que jo faig, m’agraden més que les del EKKE.Sé que el GIMNAS PERALTA té piscina i també fa pilates, pero no hi he anat mai i no se el preu, segurament es més barat que l’EKKE.

 21. @Josep,

  Como muy bien te comenta CECZUL la cuota es de 39,39. Hasta ahora existía una lista de espera, pero nos consta que ya están llamando para poder matricularse, por lo que no creemos que tengas problemas para obtener tu plaza.

  @CECZUL,

  Muchas gracias por participar y ayudar a otros lectores. Gracias a gente como tu se hace grande la comunidad de cuerpo de gimnasio.

  Saludos.

  Mauro.

 22. @CECZUL,

  Gràcies per la info. Dimarts m’apunto!!!

  @Mauro,

  Lo dicho, martes voy.

  Un saludo y gracias.

 23. Aquest gimnàs és fantàstic. No és el Ekke, evidentment que no ho és, però és que la relació qualitat/preu del Trèvol és inclús superior a la del primer. Aquest que parla de xusma primer hauria d’aprendre a escriure bé, que per ser tan classista, ho fa de froma bastant vulgar.

  Aquí el que ha sortit perdent és, sense dubte, el Zenkiu, que s’ha quedat molt despenjat amb la seva oferta (cara pel que oferèix).

  I aquesta senyora que critica les classes dirigides d’un monitor, aquí el que es valora (penso) és el gimnàs com a conjunt. No cal desprestigiar una entitat senzera per expressar una opinió tan subjectiva.

  Personalment estic encantat i ara per fi ens obren un Decathlon!

 24. Ese tal Chuck es un spammer de libro, me sorprende que se mantengan sus comentarios tórpemente maquillados en los que anuncia un producto concreto en varios mensajes de la web.

 25. Hola, respecte al que va dir GOMI78 sobre les classes de BODY PUMP, jo faig horari de migdia i amb els monitors que les he fet, un noi i una noia, no sé els noms, trobo que les fan força bé. Pilates també m’agrada molt. Potser lo que més em costa d’acostumar-me és als monitors de BIKE ja que al EKKE i habia dos de bonissims, qui els coneix ja sap de quins parlo. Fa anys que em pasejo pels gimnasos i soc constant, he sigut sòcia del ZENKIU i del EKKE abans que del TREVOL, i m’he canviat, no nomès pels diners sino sobretot per l’horari de les classes, prefereixo que siguin a les 14-14:15 abans que a les 14;30. Voldria aprofitar per demanar una classe de BODY STEP al migdia, gràcies.

 26. Hola!! M’agradaria comentar algunes cosetes que hi ha per aqui i a veure si us puc aclarir algun dubte 🙂

  – Tema llista d’espera (tan famós ell!): calma, l’altre dia vaig preguntar i em van dir que la llista d’espera s’està movent continuament, i més ara que la gent respon més depressa que a l’estiu 😉 A Nekane, apuntat tan aviat com puguis, així abans entraràs, però també he de dir que l’entrada inmediata ara mateix no es possible;
  – Classes: dir que sempre agafen nota de la quantitat de gent que va a les classes, a quines hores, les sugerències que fem els socis, i sempre intenten adaptar el horari una miqueteta a tothom. També s’ha de dir que el gimnàs encara està en període de «adaptació» per dir-ho d’alguna manera, i de mica en mica van pulint els horaris. Això també val per les instal·lacions, com les reformes que han fet a les dutxes dels vestidors, cursets i coses noves que van treient.
  – I si, no és un Ekke, però la qualitat-preu és molt bona. I per la xusma, de moment no he vist cap problema.
  – I si, els monitors són majissims 🙂
  Per cert, que les quotes són com dieu de 39,36 al més, però per la gent que s’apunti ara a la llista d’espera que sapigueu que quan us truquin per entrar hi ha una matrícula de uns 45 euros.
  Ah! i perdoneu pel rotllo 😛

 27. ke caro

 28. com es diu el gimansos que han obert ar a lleida ?
  em sona un ques es pel zenkiu
  i el altre on esta la sala boat.
  pot ser ?

 29. en que se basa la clase de fit d’or¿¿

 30. Horario limitado, sábados cierra muy pronto, domingo tarde cerrado. Los monitores no motivan, no ayudan, no corrigen, están apáticos, el peor de los gimnasios que he estado, personal totalmente ausente paseando por la sala, no recomendable, sala de pesas masificada, faltan accesorios, agarres y elementos, Espero que corrijan esto

 31. el meu comentari es referent als assecadors de cabells, continuament estan fora de servei, i al final optes per portar-lo de casa, però crec que aquesta no és la sol.lució.
  Gràcies.

 32. Soy socia del Trevol desde el primer día que abrieron y la verdad es que estoy encantada. Respecto a alguna opinión algo fuera de lugar que he leído (no hace falta decir de quien provenía), solamente decir que no se puede hablar desde el desconocimiento. Chusma la hay en todos sitios pero quizás tendríamos que definir primero que es lo que se califica como tal, ya que para mi chusma es la gente entrometida, superficial, egocéntrica y que va siempre con aires de grandeza.
  Desde mi humilde experiencia, puedo decir que he pisado muchos gimnasios (y no solamente en Lleida, sino también en Barcelona: por ejemplo el DIR), y puedo asegurar que el Trevol no se queda atrás, mas bien al contrario.
  En cuanto a las comparaciones con el EKE, hay opiniones para todos los gustos. En cuanto a la calidad-precio, yo personalmente me quedo con el Trevol. La finalidad principal de un gimnasio es la de hacer deporte, y esta queda satisfactoriamente cumplida.
  En cuanto a los monitores, para mi son todos muy buenos y están muy bien preparados.
  En fin, disculpad el rollo.
  Por cierto, la lista de espera tengo entendido que a día de hoy va por octubre-noviembre del 2010.

 33. hola
  algu te l’horari d’hivern es que demà vull anar a fer pilates i en la web només surt fins el 18 de setembre,

 34. Clases, salas, peso libre y maquinas cardiovasculares y añadiendo la piscina y sus clases más las pistas de pádel y sus clases…ufff… relación calidad precio está muy bien…
  Ya que todo el conjunto del espacio está bien distribuido y cuentan con unos buenos profesionales en este campo.
  ….El bar Restaurant”….Realmente..No pudo decir algo positivo sobre ello, ya que en horas de la tarde, que es cuando generalmente asistimos al él, nos hemos encontrado con una NO MUY GRATA ATENCION POR PARTE DE LAS/OS CAMARERAS/OS ya que siempre que nos ven llegar después de entrenar y nos dirigimos la barra del mismo, nos encontramos con una gran antipatía de estos profesionales para con nosotros y las demás personas que llegan en aquel momento, haciendo referencia en que tienen que cerrar…que nos demos prisa y a todo esto añadiendo una mala cara y mala atención que en realidad deja mucho que desear por esta parte.
  Aclaro de que son hora muy tempranas y sería genial de que el BAR RESTAURANT” en este caso estudie la posibilidad de cerrar un poco más tarde y de esta manera poder disfrutar de todo los espacios de nuestro Gym incluyendo el Bar restaurante”

 35. Hola es un mensaje para , una + dice : en el gimnasio te dan los horarios, si lo pides en recepción,pero si quieres saber los horarios de pilates,te los digo .
  el lunes:de 9:15 a 10:05 y pilates ll de 21: a 21:50
  el martes:de 15:30 a16:20
  el miércoles: de 10:30 a 11:20 y pilates ll de 20:30 a 21:20
  jueves:de 15:30 a 16:20
  viernes ll de 14:00 a 14:50 y de18:45 a19:35
  espero que sean de ayuda

 36. Sóc usuari de Trevol, i en general estic força satisfet, un dels defectes que te son les pistes de Padel que estan amb molt mal estat i la sala de màquines que esta massificada de gent.

 37. Algú en sap quin preu te l’entrada per un día, és a dir, per una sola vegada? Gràcies makus!

 38. Soy usuario desde hace ya casi un año y verdaderamente, relación calidad/precio es bueno.
  Eso si, tengo que RESALTAR, que existe una ANTIPATÍA GENERAL por parte de todos los trabajadores del mismo que es EXAGERADA.
  Creo que a día de hoy he estado en casi todos los gimnasios de Lleida que existen y no hay ninguno que tenga profesores/monitores/trabajadores tan secos y antipáticos como los de este centro, si te descuidas no te saludan ni al entrar ni al salir del centro, las clases (spinning y TRX que es lo que yo he probado) parecen un funeral más que una clase de gim donde normalmente el profesor debe animar al personal con buena música y estado de humor inmejorable, aquí el profesor es el más apagado, serio y seco de la clase.

 39. para mi opinion falta una seccion de atletismo

 40. Doy la razón al comentario anterior, creo que hay antipatía por algunos sectores del personal. Llevo dos años en Trevol y no creo que vaya a des-apuntarme puesto que tiene muchas cosas positivas para mí: situación, precio, instalaciones… Últimamente voy mucho porque recientemente me he quedado sin trabajo y intento relajarme en la zona de la piscina pero noto algunos monitores_ no todos, hay que son majos_ con cara de: «oye, ¿tú no tienes casa?», si un día me lo dicen responderé: «y tú, ¿no tienes trabajo?» No sé, yo ahora daría lo que fuera por tenerlo, y seguro estaría contenta de un curro así. Nada es mi opinión.

 41. respecto a la xusma,tengo ke decirte ke al ke vas tu se oye ke roban cualkier cosa ke dejas por ahi,cosa ke en trevol no pasa

 42. @Ilerdense, com tu?

 43. Hola soy entrenador personal con 18 años de experiencia en varios tipos de entrenamiento en el mundo fitness ,trabaje en Lisboa portugal y espanã por 8 años, tengo titulaciones y varias autorizaciónes para la comunidad Europea como entrenador personal y monitor.Busco oportunidad para marcha de Brasil. Quiero trabaja legalmente; Busco trabaja en algun gimnasio o clube de españa,tengo total interes en trabajar en cualquier ciudad de españa,Gracias!
  contacto +55(14) 996 XX XX XX

 44. Algu sap el preu de la matricula?¿

 45. Mi hija y yo nos apuntamos en Trévol a finales de agosto de 2013. Había en esas fechas una oferta en la que no se pagaba matrícula y nos apuntamos los dos por el precio de uno. Vamos como mínimo una vez a la semana y nos lo pasamos de cine. El personal en general es muy majo y tengo que decir que cuando estamos por las máquinas, si hacemos algo que no es del todo correcto, enseguida vienen y nos corrigen. Las clases dirigidas no las hemos catado aún por tanto no puedo opinar. La zona de agua, es muy relajante y entretenida que en nuestro caso nos ayuda a poder tener una conversación padre/hija o sencillamente compartir unos minutos que de otra forma no tenemos por nuestras obligaciones.

  Si que tengo una queja, pero no es ni por las instalaciones ni por el personal de Trevol. En realidad es una queja a los propios usuarios y el uso que le damos a los vestuarios en concreto. Hay momentos en que para ir a la taquilla casi hace falta una barca de lo encharcado que están los pasillos y claro al ponernos el calzado de calle, dejamos el suelo lleno de pisadas sumamente sucias y muy poco higiénicas. No es cuestión de que el personal de limpieza pase fregando con mayor frecuencia. Sencillamente es cuestión de que los usuarios seamos más curiosos y menos guarros.

  Sí, yo también uso la piscina y me ducho antes de marcharme a casa, pero procuro por todos los medios mojar el suelo lo menos posible, sencillamente secándome un mínimo (con el gorro de baño cuando regreso de las piscinas) o secándome en la ducha antes de ir a la taquilla y poniendo una pequeña toalla en el suelo mientras me seco y me cambio de ropa ya a pie de taquilla. Por un lado creo que es más higiénico por mi parte y por otra parte, procuro dejar las instalaciones como a mi y seguro que a todo el mundo, le gustaría encontrarlas.

  En resumen, que tanto a mi hija como a mi, nos encanta ir a pasar un rato agradable, haciendo ejercicio para mantenernos en forma y relajándonos para continuar con la rutina diaria.

  Gracias por ofrecer un servicio muy agradable a la ciudadanía y a un precio asequible para muchísima gente.

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *